2018. aasta parimast videomängust valmib teleseriaal

God of War nimeline mänguseeria sai aastal 2018 uue hingamise ja alguse. Sony Playstationi „God of War“ oli tegelikult põhiloo neljas episood, kuid kuna tähendas peategelase Kratose jaoks uut algust, siis seda oli see ka mängu jaoks. Parima mängu tiitli pälvinud hittmäng naaseb peagi voogedastusse seriaali kujul.

Santa Monica Studio poolt loodud videomäng sai fantastilise vastuvõtu ja sadu auhindu. 2005. aastal ja Playstation 2 peal alustanud frantsiis võttis uue pöörde kui jumalate tapja Kratos kolis Kreekast lumisesse Skandinaaviasse. Endine sõjajumal on nüüd habetunud vanamees, kes üksinda kasvatab oma poega Atreust. Vaikus ja rahu ei kesta kaua, sest kohalikud jumalad nagu Baldur ja Freya ei ole rahul, et võõras tapamasin nende õue peale on tulnud. Samal ajal kui Kratos proovib endas peidus olevat raevu talitseda on tema poeg peagi avastamas, et on jumala ja hiiglase järeltulija, kellel on hoopis oma unikaalne saatus…

Amazon andis teada, et on tellinud Prime Video jaoks seriaali, mis sarnaselt mängule alustab momendist kui Kratos ja Atreus lähevad ema tuhka kõige kõrgema mäe otsast tuulde raputama. „God of War“ ja sellel aastal ilmunud „God of War: Ragnarök“ lavastaja Cory Barlog on seriaali juures produtsendina. Hetkel pole teada, et millal see ilmub või kes on osades, kuid fännide kindel soov on peaosas näha Kratose häälnäitlejat Christopher Judge’i („Stargate SG-1“ seriaalist Teal’c).

Mängude teleekraanidele toomine on Sony Pictures Televisioni suurem projekt, millest esimene „The Last of Us“ ilmub juba jaanuaris 2023 HBO vahendusel. Tulemas on veel „Twisted Metal“ seriaal Peacocki platvormil, „Gran Turismo“ film augustis 2023 ja „Horizon Zero Dawn“ seriaal Netflixis.

Jäta kommentaar:

Lisa kommentaar