“Guitar Hero Live” saab 34 uut lugu

Täna (25.11) tuleb “Guitar Hero Live” uuendus, mis toob endaga kaasa 28 uut Guitar Hero TV lugu ning lisaks veel 6 lugu Guitar Hero TV Premium Shows tarvis, andes saadaval olevate lugude arvuks natukene üle kolmesaja.

Uued GHTV on-demand lood on järgmised:
Judas Priest – Living After Midnight
Amaranthe – Drop Dead Cynical
Primus – Jerry Was a Race Car Driver
Robert Palmer – Addicted To Love
Chevelle – Face To The Floor
Rage Against the Machine – Killing In The Name
Godsmack – 1000hp
Jack White – Sixteen Saltines
Sleeping With Sirens – If You Can’t Hang
Tenacious D – Rize of the Fenix
Walk The Moon – Shut Up And Dance
Scott Weiland & The Wildabouts – Modzilla
Audioslave – Like A Stone
Five Finger Death Punch – The House of the Rising Sun
Heart – What About Love?
Huey Lewis and the News – Heart and Soul
Great White – Rock Me
The Outfield – Your Love
Cinderella – Shake Me
Lower Than Atlantis – Here We Go
Neon Trees – I Love You (But I Hate Your Friends)
Rush – Fly By Night
Sammy Hagar – I Can’t Drive 55
The Amazing Snakeheads – Here It Comes Again
Jake Bugg – Slumville Sunrise
Kings of Leon – Supersoaker
R.E.M. – Shiny Happy People
The Glitch Mob – Can’t Kill Us
Uued GHTV Premium Shows lood on järgmised:
Zedd – Stache
The Prodigy – Nasty
Knife Party – Centipede
Escape the Fate – Issues
Black Veil Brides – Heart of Fire
Atreyu – So Others May Live
Allikas: videogamer.com
Jäta kommentaar:

Lisa kommentaar